Monday 27 June 2011

Unseen Vogue - Concurs








Stii...cand dai pagina cu pagina din Vogue si te gandesti cat de perfecte sunt domnisoarele din fiecare photoshooting, si esti constienta de existenta photoshop-ului si a altor programe magnifice..insa ceva te face sa te duci, sa te uiti in oglinda si sa te simti nemultumita de propria persoana...




Ei bine, mie mi se intampla extrem de des asta...si totusi, atunci cand ma intreb ce as schimba la mine, sunt putin confuza... ce ne garanteaza ca daca am fi absolut perfecte, nu am gasi lucruri in continuare pe care sa le criticam....Absolut nimic!


Vad multe fete in jurul meu, care cauta innebunite, tipare ale frumusetii...dar nu exista asa ceva.
Nu vom gasi in reviste de moda, sau pe podium frumusetea pe care o cautam. Frumusetea aceea, trebuie sa existe prin noi, in fiecare zi.

La fel e si cu moda, stiu oameni care urmaresc fiecare prezentare de moda, fiecare noua creatie a vreunui nou designer, dar ghici ce...eu nu fac asta. Asa cum zicea si celebra Coco Chanel: "Eu nu fac moda, moda sunt eu"....asadar, frumusetea, moda...o esti, o simti.




Daca ziua asta te face sa te simti mai putin frumoasa, mai putin moderna sau in orice alt fel inferioara, schimba asta. Sunt sigura ca e de ajuns sa-ti iei un ruj nou care iti vine perfect, sau poate o pereche noua de pantofi, sau...cine stie, poate ai nevoie de un nou loc de munca sau de o sedinta de yoga. Habar nu am...toate sunt conectate. Si daca toate astea nu merg....fir-ar, ia-ti cea mai buna prietena, sau poate cele mai bune prietene, lasa grijile departe, asculta o melodie frumoasa, zambeste putin...marcheaza totul cu o poza. Si stii ce?! Sunt sigura ca vei vedea frumusetea din ea!

Ah, era sa uit...
Trebuie sa mi-o trimiti...si eu voi fi egoista, poza care imi va placea cel mai mult, va fi postata, iar detinatoarea ei va primi un premiu.
Ce se pune la bataie?

O pereche de pantaloni cu talie inalta, noi nouti, ca cei din poza...intr-o culoare puternica, care sa iti inveseleasca zilele calduroase de vara - masura 3, sau mai exact 38-40.

Sper ca toate pozele sa fie "Unseen Vogue"!

Concursul se termina pe 15 iulie.

So, astept cat mai multe poze pe petite.aimee@yahoo.com







Si da...ideea acestui photoshooting atat de haios, a pornit de la acesti pantofiori din panza carora le-am aplicat niste fundite dragute. Va asteapta la magazinul Monique, pe Lipscani, la un pret delicios.
pantofi- VANDUTI

Multumesc pentru inspiratie dragei mele prietene, Mandy si Clarei care a fost "chinuita" pentru aceste poze...la mai mult de 30 de grade:D....si ar mai fi si doi omuleti din spatele camerei care au facut treaba buna!


Pe curand, si nu ratati concursul! :D


Fluffy hugs,


Rox.

No comments:

Post a Comment