Thursday 23 June 2011

FORCE




Dragelor,

Astazi o sa va vorbesc despre un proiect...care nu se adreseaza voua, sau poate ma insel:)). Insa, am nevoie de ajutorul vostru, in cazul in care doriti sa incurajati schimbarea si stiti cumva adolescenti, sau mai bine zis liceeni dornici de acelasi lucru.

Proiectul se numeste FORCE- Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education. Acesta este un program de educatie non-formala, aflat la a 3 a editie, desfasurandu-se in perioada 4-14 August. Ca si fosta participanta, pot sa garantez ca acele 10 zile vor raspandi in jurul viitorilor participanti numai veselie, optimism, curiozitate, prietenie, creativitate si o multime de alte lucruri.




Proiectul acesta magnific doreste sa ajute liceeni in dezvoltarea personala(vorbire în public, branding personal şi mentorat pentru orientare în carieră), profesionala(managementul proiectelor, managementul timpului, vânzări şi negociere), apeland desigur si la cea recreativa(activităţi de teambuilding, excursii, activităţi ecologice şi ateliere creative) ghidati de catre traineri foarte pregatiti.





Asadar, va rog sa ma ajutati sa facem niste omuleti simpatici din toate colturile tarii, sa afle de proiectul FORCE, fie ca va sunt copii, frati, veri, prieteni sau orice altceva, indemnandu-i sa intre pe http://www.force.ro/ pentru mai multe detalii sau pe blog pentru a citi mai multe marturii faine si articole interesante. Atentie! A mai ramas putin timp pentru a aplica, doar pana la 1 iulie!

Multumesc si va imbratiseez,

Rox

No comments:

Post a Comment