Tuesday 5 July 2011

Little Joy.





Iulie e aici...si asta ma sperie.

Timpul trece atat de repede si vreau sa fac atat de multe. Vreaaau sa cos, sa invat, sa fac yoga, sa citesc, sa dansez, sa merg la petrecere, sa pedalez, sa mananc multe bunatati, sa calatoresc si ah, o sa termin, lista asta deja ma omoara! :))

Se anunta insa, ceva ce-mi va aduce multa bucurie, sau deja face asta...
Astazi, a fost prima zi in atelierul Iulianei Rosca.







E o mandrie pentru mine sa o am ca prietena. Astazi, m-am prezentat la ea in atelier, precum o scolarita nerabdatoare in prima zi de scoala, cu o valiza plina de materiale si rochii ce doresc sa le modific.







Am plecat dupa cateva ore bune de taclale si o multime de rochite probate....cu o rochie ce o aveam in cap si nu-mi dadea pace de ceva timp, cusuta de mine sub aripa protectoare a Iulianei. Abia astept sa v-o arat!

Ziua asta...a pornit dragut, cu muzica buna, discutii faine, schimburi de idei si cred ca mi-a redat entuziasmul care se ratacise putin. Sunt optimista, asteptand vizitele dese la atelier ce vor urma.


Hugs,

Rox.

1 comment:

  1. salutare!foarte frumos blogul tau si il simt aproape de gandurile si ideile mele despre viitor si moda in general!http://greatstylesonthestreets.blogspot.com/

    ReplyDelete