Saturday 30 July 2011

florile ne vor zambi.


Daca locuiesti in Bucuresti, parca fiecare zi e incarcata de nebunie, stres, praf, griji...caldura sufocanta, totusi exista si cateva mici "scapari" care ne ajuta sa evadam din lumea asta intunecata, si sa ne bucuram de viata. Nu ma refer insa, numai la petreceri grozave, concerte de jazz sau piese de teatru...ma refer la alte lucruri mici care ne ajuta sa investim in noi intr-un mod cat se poate de eficient si sa ne relaxam in acelasi timp. Ma refer mai exac,t la diversele workshop-uri care se tin prin Bucuresti, pe teme interesante din o multime de domenii.

Astfel, eu mi-am propus sa particip la un Atelier practic de aranjamente florale, sustinut de Fundatia Calea Victoriei...deoarece m-a atras lumea minunata prezentata prin descrierea workshop-ului.

"In casa sau in curtea bunicii, in palate sau in gradini regale, in vaze sau in ghivece, in mici buchetele sau in aranjamente somptuoase, florile au fost, sunt si vor fi un mijloc de a bucura, de a ne relaxa. Hadeti sa ne reamintim mesajul pe care florile il transmit, pentru ca, o data cu el, sa aducem pe chipurile cator mai multi oameni un zambet.

Atelierul isi propune sa invete participantii cit de usor este sa “faci si tu” minunatii cum vezi in fotografii ori reviste. Pentru a crea, pentru a ne bucura de ceea ce rezulta din propriile maini, folosindu-ne de darurile naturii. Pentru a invata cum oferim, cand oferim flori, care este semnificatia lor si care sunt cele mai interesante modalitati de asortare. Acest atelier este destinat noua, “oamenilor de rand”, celor care iubim natura si frumusetea, in general. Nu este un curs pentru profesionisti si nici nu isi propune sa va transforme in profesionisti.

Dorim ca in cele trei sedinte sa va folositi creativitatea, sa invatati mai multe despre flori, despre aranjamente si stiluri si, desigur, sa plecati cu creatia dumneavoastra personala acasa."

Daca vreti sa va alaturati...aveti aici mai multe informatii

Lector: Raluca Dinculescu
Numar ateliere: 3
Frecventa: zilnic (August 16, 17, 18)
Tip: Practic
Cost: 300 ron (inclusiv flori si materiale de lucru)
Numar maxim persoane: 11

Locatie: Fundatia Calea Victoriei, Str. Caimatei nr. 20, etaj 3
INSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO

Ce parere aveti? Eu sunt foarte entuziasmata! Voi ce alte workshop-uri, lucruri noi incercati?


Fluffy hugs,

Rox.

No comments:

Post a Comment