Saturday 4 June 2011

Reteta dupa-amiezii perfecte.

Neataa!


A trecut aproape o saptamana de la evenimentul Skirt Bike si eu inca nu am apucat sa scriu. Dimineata asta, dupa ce mi-am mancat iaurtul cu piersici si am realizat ca este sambata...am zis ca e momentul ideal.

Asadar, la Skirt Bike a fost genial! Mi-a placut tot:D. Am pedalat continuu cu zambetul pe buze, insa sa incep cu inceputul...


Am ajuns in Pta. Revolutiei, cu o mica intarziere, eram panicata, credeam ca au pornit fara mine...insa de indata ce am vazut multimea am respirat usurata. Multimea asta nu era deloc asa cum ma asteptam....era uluitor de vie, era plina de domnisoare energice, doamne vesele insotite de copilasi zambareti, precum si multi domni creativi:D

Apoi, am pornit, domnisoarele in fata....domni respectuosi in spatele nostru...in zgomotul vesel al diferitelor claxoane. Haha, ce melodie frumoasa formau!

M-am bucurat de plimbare si nu am facut prea multe poze pe parcursul acesteia...

Apoi, am ajuns la Cafe Verona, insetati dar fericiti!

Ne-am "parcat" comorile... :D


Iar zarva plina de optimism si voie buna a inceput....toata lumea facea cunostinta, isi admira bicicleta, doamnele faceau schimb de retete de prajituri, copilasi stateau lipiti de mamele lor, asteptand cuminti limonada. Ah, am uitat sa mentionez soarele, balonasele ce fluturau in aer si muzica buna...ce au rezultat un cadru incantator.





O dupa amiaza perfecta, relaxanta, cu siguranta imi doresc tot mai multe asa!


Cam asa am aratat eu cu rochita mea inflorata...
Multumesc, perfecte.ro pentru poza!

Iar sarbatoarea a continuat si dupa plecare, cu o inghetata magnifica de coacazee:D. Yum!



Hugs,


Rox.

No comments:

Post a Comment