Thursday 14 October 2010

I'm sure you are.





Stau cu degetele inghetate cand pe tastatura, cand pe cana de ciocolata calda.
Stii, eu chiar cred ca toate femeile au ceva magic. De fapt, cred ca suntem intr-adevar magice.
Nu-mi dau seama cate dintre voi va simtiti asa...dar ar fi bine sa o faceti, pentru ca e cat se poate de adevarat, chiar daca nu credeti asta. Si sunt sigura ca daca, inca nu ati descoperit magia din voi...puteti incerca sa faceti asta. Dati-va un deadline si cred ca veti vedea o schimbare. E simplu "Design yourself"....chiar daca asta inseamna ca atunci, cand iei salariul sa-ti iei perechea de pantofi pe care ti-o doreai, sau daca iei in considerare sugestia coafezei de a-ti schimba nuanta parului sau orice altceva iti trece prin cap. E decizia ta...
Citeam zilele trecute, blogul de moda al unei doamne foarte cochete, care are grija sa se simta bine cu ea insasi, chiar si atunci cand sta cu catelusul ei in casa. Ei, doamna asta spunea cam asa ceva: in fiecare zi, trebuie sa te simti de parca ai iesi la o intalnire.....nu conteaza la ce intalnire, dati intalnire cu vecinul de la parter pe coridor, cu vanzatoarea de la supermarket, cu cea mai buna prietena, cu seful de la birou, cu sotul in bucatarie, dati intalnire cu cine vrei tu... Orice ai alege, o intalnire trebuie sa fie cu siguranta stabilita...aceea cu tine, cu persoana care te reprezinta in oglinda, pe strada, cu persoana care te reprezinta la toate celelalte intalniri.

Asa ca....munceste cu spor, dormi, mananca, roaga-te, iubeste, zambeste, danseaza, fa tot ceea ce iti doresti....dar nu uita:


Esti magica.





pe curand.








3 comments:

  1. Clatitele alea arata magic, ca idee.
    Nice post :)

    ReplyDelete
  2. Felicitari din nou!
    Scrii frumos tare...daca mai uit din cand in cand (magia) voi veni pe blogul tau sa imi reamintesc...>:D<...

    ReplyDelete