Saturday, 2 April 2011

Life is like riding a bicycle.


Cred ca fiecare persoana, care are o bicicleta, ajunge sa o iubeasca, pentru ca ea devine o partenera de viata. Tin minte cum pedalam la cativa anisori, pe bicicleta mea rosie, cu roti ajutatoare, la care nu am renuntat deloc curand. Aveam impresia ca ating o viteza uluitoare, pe cand pedalam doar incet si sigur. Totusi, simteam cum vantul imi zboara prin par si ma simteam fericita.

Asa se intampla si acum, bicicleta a devenit partenera de dimineti pline de voie buna, lipsite de trafic, de dupa-amiezi insorite si relaxante, sau seri ploioase si racoroase...in care imi simt ochii inundati si vederea incetosata, dar nu ma las pana nu ajung la destinatie.

Fiecare bicicleta e unica in felul ei, asa cum fiecare om e unic in felul lui...si asta reuseste sa creeze o relatie armonioasa.

Bicicleta mea ma descrie....are o culoare, care eu refuz sa cred ca e roz, merge lenes...rotile ii sunt descentrate, de parca ar fi oasele mele care scartaie si care sunt amortite tot timpul...iar iarna asta, a ruginit putin, asa cum incepusem si eu sa ruginesc. Totusi, ea e perfecta pentru mine:D


Sunt fascinata de femeile curajoase care pedaleaza in voie, improspatand strazile cu naturaletea lor, in rochii inflorate din voal, si pantofi cu toc, pentru aceste femei moderne, cu siguranta bicicleta nu e doar un accesoriu frumos.
Multe lucruri dragute...puteti afla de pe urmatoarele bloguri:


Am inceput sa scriu...pentru ca astazi, am mai lucrat pentru a termina sacosa pe care o incepusem, sunt destul de incantata de cum a iesit.

Pret: 35 lei -VANDUTA
1 comment:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete